SÖDER FÖNSTERPUTS

Get a better view of the world

 Privatkunder


Vi på Söder Fönsterputs har lång erfarenhet inom fönsterputsning och vare sig det gäller en utvändig putsning utav en villa, en 4-sidig putsning eller en lägenhetsbalkong så finns vi alltid här för kundens förfogande. Inga jobb är för stora eller för små för oss på Söder Fönsterputs.

Hur fungerar RUT avdraget?

Tack vare RUT-avdraget betalar du som privatperson bara halva kostnaden för våra tjänster. För att göra det hela ännu mer praktiskt löser vi ansökan åt dig och skattereduktionen görs direkt på fakturan. 

Vad kostar det att få min lägenhet putsad ?

Vid putsning av lägenhet tar vi bet för tiden vi jobbar och inte utefter storlek på lägenhet eller antal fönster. Prisförslag går givetvis att få innan jobbet utförs.


Större lägenheter eller hus vill vi gärna titta på innan vi lämnar ut pris eftersom det kan skilja väldigt mycket från objekt till objekt. 

Vad kostar en fönsterputsning? 

Vi tar betalt efter utfört arbete, inte efter tidsåtgång då fönsterputs alltid sker på ackord. Priset baseras på följande faktorer:

  • - Hur många sidor av fönstret som skall putsas? Utsidan? 2-sidigt? 4-sidigt?
  • - Hur öppnas fönsterna? Finns det avtagbara handtag eller fasta handtag?
  • - Finns det spröjs? Är dem fasta eller avtagbara?
  • - Är det fasta fönster som måste tas från utsidan? Nås dem med stege, förlängare eller behövs en lift?
  • - När på dygnet måste fönsterna putsas?
  • - Utförs fönsterputsningen regelbundet eller sällan? Kontraktskunder med schemalagda putsningar har i regel bättre priser.